28 Ocak 2018 Pazar

Ertelemek Yok Etmektir Blogu - Blog Keşif #7


Blog keşif etkinliğimiz nazara geldi galiba (: Son iki haftadır blog yazarı arkadaşlarla iletişim kurmakta sıkıntı çekiyorum.

Bu Haftaki etkinlik konuğumuz Ertelemek Yok Etmektir blogu ve yazarı sevgili Atakan Sungur. Kendisini ve blogunu daha yakından tanımak amacıyla etkinlik için bir mail gönderdim ama geri dönüş alamadım. Bloguna yorum bıraktım, bakacağını söyledi ama yine bir dönüş alamadım. Sebebini bilemediğim bir sorun olmuş olabilir ya da yoğunluktan dolayı geri dönüş yapamamış olabilir. O sebeple bu hafta yine tanıtımı ben yapacağım (: Hatalar ve eksiklikler bana aittir.


Öncelikle “Ertelemek Yok Etmektir” vurgusuna sevgili Atakan’ın sözleriyle açıklama getirmek istiyorum. Atakan diyor ki;

Durum şu ki sonraya bırakamayız, ipleri elimizden atamayız, daima kontrol bizde ve şimdi hemen olmalı. Kitap okumak istiyorsak şimdi, kilo vermek istiyorsak şimdi, sınavı kazanmak istiyorsak şimdi neyi başarmak istiyorsak şimdi...

Ya Şimdi Ya Hiç; bu bizim tılsımlı sözümüz olsun bir amacımız olduğunda bu sözü hatırlayıp hırslanmamızın sebebi olsun.

Bu sözü ve açıklamayı okuyunca aklıma peygamberimizin (a.s) bir hadis-i geldi. Peygamberimiz buyuruyor ki; “Erteleyenler helak oldu.”

Öyle değil mi gerçekten? Erteledikçe hem maddi olarak hem de manevi olarak kayıplara uğruyoruz…

Atakan Sungur daha çok kişisel gelişim, zayıflama tavsiyeleri, kitap önerileri ve büyük lütuf olarak insana verilen düşünce gücü hakkında yazılar yazıyor. Her ne kadar genel olarak böyle bir sınır çizmişse de pek çoğumuz gibi içinden geldiği gibi yazıyor.

Ayrıca Wattpad’de iki yıl önce yazdığı, fantastik türde “Gidersen Gelemezsin” adlı bir kitabı bile var. O kitabına da buradan ulaşabilirsiniz.

Fakat Atakan Sungur, son paylaştığı yayın ile kendisine yardımcı olanlara teşekkür ederek, şu sıralar blog yazmaya biraz ara verdiğini duyurdu. Sebebini ise şöyle açıkladı;

Eksiklerimin olduğunu bildiğim için yazılarımı daha geliştirmek için ara vermeye karar verdim.

Bir kaç ay notlarımı yazarak, geliştirerek buraya tekrardan yazmaya başlayacağım. Şu anlık sadece eski yazılarımı paylaşacağım. 5 Haziran 2017'de başlamıştım burada yazmaya o günden beri bana destek olan herkese teşekkür ederim.”

Kendisini bir süre aramızda görmemek iyi olmayacak fakat bu sürecin kendisi için hayırlı olacağını, daha iyi olacağını ümit ediyoruz. En kısa zamanda yeniden aramızda görmek ümidiyle (:

Buradan Atakan Sungur’un Bloguna ulaşabilirsiniz.

Gelecek hafta konuk edeceğimiz blog “İman Power Blogu”.

Sağlıkla kalın (:

19 yorum:

  1. süper olmuş ya takipe aldım direk harika bir düşünce yapısı..sizin vermiş olduğunuz hadis-i şerifte tam oturmuş :) emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Haftaya sıra sizde. Birkaç gün içerisinde mail gönderirim size inşallah (:

      Sil
  2. ay evet okudum çok heyecanlandım bekliyor olacağım inşAllah :)

    YanıtlaSil
  3. Kesin nazar var :) Sevgili Öznurcuğumuda dört gözle bekliyorum. Bende maşallah her zaman ki gibi dipteyim sondayim 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olduysa artık (:
      Hemen hemen yarısına geldik. Sizin sıranız da yaklaşıyor. Biraz daha beklemeniz gerekecek (:

      Sil
  4. Takip ettiğim bir blogtu. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Atakan Sungur arkadaşımızı takip ediyorum.Bir kitabı olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  6. Atakan sungur'un yayınlarına ara verdiğine ait paylaşımını okumuştun... saygı duyuyorum... kendini bazı konularda yeterli görmemek ve gelişim için bir süre ara vermek bence erdemli bir davranış... göze gelme noktasındada şunu söyleyebilirim; göze gelebilecek kadar güzel işler yaptığınıza yorup maaşallah diyelim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız. Bir özeleştiride bulunup, kendini yeterli görmeyerek ara vermesi takdire şayan. Umarım istediği gibi bir geri dönüş yapar.

      Şimdi siz deyince fark ettim (: Aslında pek göze gelecek bir yanı da yok ama niye böyle oldu anlamadım (: teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  7. Ne güzel özveriyle bu tanıtımları yazıyorsunuz. Umarım blog tutan arkadaşımızda en kısa zamanda yazmaya tekrardan döner. Sizinde emeğinize sağlık. Zaman içinde daha çok böyle etkinlikler yapmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür ederim. Blog keşif etkinliğinde farklılık olsun istedim. Umarım devamı da gelir. Ben yapmasam bile başkalarına öncülük etmiş olmayı dilerim.

      Sil
  8. Bu güzel yazınız için çok teşekkür ederim :) Galiba e-mail konusunda sorun oldu sizin yazdığınızı söylediğiniz zaman ben bir mesaj yolladım ama sorun oldu galiba sizin yazınızı da göremedim tekrardan kusuruma bakmayın. aksungur_1996@hotmail.com idi mail adresim. Tanıtımınız için çok teşekkür ederim size başarılar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresini de kontrol ettim ama bir hata görünmüyor. Neden böyle bir sorun oldu anlayamadım.

      Sizinle de görüşüp daha güzel bir yayın hazırlamak isterdim ama nasip olmadı. Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım (:

      Bir başka sefere sözümüz olsun inşallah. Katılımınız ve ilginiz için ben çok teşekkür ederim (:

      Sil
    2. Olsun yine de çok güzel olmuş çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Emeklerinize sağlık. Yine çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. Ertelemek üzerine ne güzel şeyler yazmış . Çok beğendim . Umarım en kısa sürede aramıza geri döner . Çok güzel bir yazıydı . Mutlu günler diliyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Biz de geri döneceği günü bekliyoruz (:

      Size de mutlu günler..

      Sil

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Lütfen yorum yapın.