31 Temmuz 2017 Pazartesi

İki Yazarlı Kişisel Blog Olduk


Üniversiteye başladığım ilk yıllarda, fakültemizde, öğrenciler tarafından bir gazete çıkarılacağı haberini almıştım. Ben de yazmaya, çizmeye biraz meraklı olduğum için bu gönüllü ekibin içerisine dâhil olmak istemiş ve olmuştum.

Gönüllü 8-10 arkadaş olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak bir süre gazete çıkardık. Sonraki senelerde de ekipte bazı değişiklikler olsa da, amatör olarak dergi çıkarmaya başladık. Bu yayıncılık serüveni bana pek çok şey kattı ve deneyim kazandırdı. Bunlardan daha da önemlisi, iyi insanlarla tanışma imkânı verdi ve dost kazandırdı. Bu samimi insanlarla geçirdiğim güzel vakitler fakülte yıllarımın en güzel zamanlarıydı. O arkadaşlarımın bazılarıyla hâlâ görüşürüz. Fiziksel olarak uzak olsak da sevgi ve saygı çerçevesinde hâlâ yakınız birbirimize.


İşte bu güzel yıllardan tanıdığım çok değerli bir arkadaşım var. Kendisiyle yaptığımız istişareler sonucunda İyi Olsun Blog’da yazma teklifimi kabul etti. Yani bu şu demek oluyor ki: iyi olsun blog artık “İki Yazarlı Kişisel Blog” olma özelliği kazandı (:

Kendisi artık burada “B Vitamini” adıyla yazılar yazacak. Kendisini daha yakından tanımak için “hakkımızda” yazısının, ikinci sayfasının, “B Vitamini” maddesini okuyabilirsiniz. (:

İki Yazarlı Kişisel Blog olmanın getirdiği bazı değişikliklere gittik. Bundan sonra yazıların altında, yazıların kime ait olduğunu gösteren aşağıdaki görseller yer alacak.



Koyu Mavi görseli olan yazılar beni, B Vitamini görseli olan yazılar ise Beyza hoca’yı ifade edecek. Böylece hangi yazıların kime ait olduğu karıştırılmamış olacak ve okuyanlar da kimin yazısını okuduklarını bilecekler.

Ben, Beyza Hoca’yı yakinen tanıdığım ve yazma konusundaki yeteneğini ve birikimlerini bildiğim için, yazılarını severek okuyorum. Eminim ki sizler de seveceksiniz.

O zaman blogumuza yapmış olduğumuz B Vitamini takviyesi hayırlı olsun ve bazı şeyler daha iyi olsun (:

4 yorum:

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Lütfen yorum yapın.