25 Aralık 2017 Pazartesi

Çekiliş İçin Son Günler


Daha önce yayınladığım “Blog Yazmak Kazandırır” başlıklı yazıda, blog yazanların çekilişler sayesinde hediyeler kazanabileceğini yazmıştım. İşte tam da bu maddeyi kanıtlayacak, somut hale getirecek bir duyuru paylaşmak istiyorum. (:

Blogruz blogu hem 2017 yılına güzel veda etmeyi hem de 2018’i güzel karşılamayı sağlayacak çok bonkör bir çekiliş düzenliyor. Çekiliş geçtiğimiz günlerde başladı ama ben duyurmak için ancak fırsat bulabildim. Henüz duymayanlar varsa geç kalınmış sayılmaz. Hâlâ vakit var, son gün 31 Aralık.

Çekilişe katılmak, detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hediyeler gerçekten çok bonkör. Umarım ihtiyacı olan birisi kazanır. Ama şuna inanıyorum ki, bu tür etkinlikler insana bir hediyeden çok daha fazlasını kazandırıyor. Her şeyden önce, güzel yürekli insanlarla tanışma, kaynaşma fırsatı veriyor. (: Hediyelerden öte bunun için çok teşekkür ederim.


Katılan herkese bol şans diliyorum.

4 yorum:

  1. Ben her cekilise katilirim ne olursa olsun. Bir tek kitap kazandim bir yildr (güzel kitapti ama) iste orada seytanin bacagini kirdim sandim di ama devam ediyor beni ıskalamaya :)

    Valla bende kimin daha cok isine yaricaksa o alsin istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel (: ben hediyenin mahiyetinden çok hediyeleşme olmasını seviyorum. Maddi olarak çok değersiz bir şey de olsa hediye almışsam o şey benim için çok kıymetlidir (:

      Umarım ihtiyacı olan biri kazanır (:

      Sil
  2. Paylaşımın için teşekkür ederim :) Boş şanslar :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Lütfen yorum yapın.