2 Haziran 2017 Cuma

İyi Olsun Blog 1 Aylık

1 aylık kutlama

Birinci Ayımızı Doldurduk

Zamanın bazen çok hızlı geçişi ve bazen de hiç geçmeyişi üzerine uzun yıllar düşündüm ve gözlemledim. Bu zamana kadar ki tecrübelerim göstermiştir ki, zaman çok hızlı geçiyor. Artık buna kesin kanaat getirdim (: O yüzden zaman geçmiyor demek bence doğru değil. Zaman hızlı geçiyor hem de çook hızlı. Neyse…

Bundan tam bir ay önce, iyi olsun blog olarak internet dünyasında, binlerce blog arasında yerimizi aldık. Bugün birinci ayımızı doldurmanın sevincini yaşıyoruz.


Aman ne sevinç ne sevinç! Gören de onuncu yılımızı kutluyoruz zanneder (: Evet belki şuan için onuncu yılımızı değil, hatta birinci yılımızı bile doldurmuş değiliz ama olsun. 1 ay bile olsa blog dünyasında yer almak elbette bir mutluluk kaynağı benim için.

bilgisayarda blog yazmak

Aslında blog yazmak, blogla ilgilenmek çocuk büyütmek gibi bir şey. Zira her gün onunla ilgilenmek, ona zaman ayırmak, onu beslemek gerekiyor. Gözünüzün önünde günden güne büyümesi, bir yerlere gelmesi elbette insana mutluluk veriyor. İnanıyorum ki daha güzel günlere ulaşırız ve ayları değil, yılları kutlamaya başlarız, İnşallah.

İzdiham adlı bir derginin abonelikle ilgili çok güzel bir sözü var. “Kıyamet kopma ihtimali nedeniyle İzdiham Dergisi'ne abone yapılmamaktadır.” Diyor bu dergi. Bunu ilk okuduğumda çok hoşuma gitmişti. Aynı zaman da bana da ilham kaynağı oldu. Bu sözden hareketle biz de ne zaman öleceğimizi ve kıyametin ne zaman kopacağını bilmiyoruz. Aslında öldüğümüzde kıyamet bizim için kopmuş oluyor. O yüzden geleceğe dair kesin konuşamıyoruz. Fakat yine de bir umutla yaşıyoruz. Dilerim ki, uzun yıllar burada, blog dünyasında yer alırız.

Hep dediğim gibi, şu dünyadaki her şeyin iyi olmasına gücümüz yetmeyebilir, her şeyi güzelleştiremeyebiliriz ama en azından bazı şeyler güzel ve iyi olsun diye uğraşmaya devam ediyoruz.

İyi olsun blog adına, nice yaşlara, İnşallah.

1 yorum:

  1. ay-ı devriyeniz hayırlı uğurlu olsun... Aca ba hoş geldiniz mi demek lazım... ya da her ikisi de iyi galiba... Bu arada istatistiklerle ilgili yazıda sizi mimledim... ben yeni geldim daha bir aylığım gibi mazeretler kabul değil... :) Hep birlikte daha iyi olsun inşallah...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Lütfen yorum yapın.