1 Nisan 2018 Pazar

Doğal Yollar Blogu - Blog Keşif #15



Bu haftanın üçüncü, blog keşif etkinliğimizin on beşinci blogu ile devam ediyoruz. Bu hafta etkinlik açısından biraz yoğun oldu ama bence güzel oldu. Bundan sonraki süreçte herhangi bir sorun yaşamazsak haftalık olarak yayınlamaya devam edeceğiz.

Bundan önce konuk ettiğimiz pek çok blog, kişisel blog türündeydi. Bu hafta farklı türden bir blogu konuk ediyoruz. Doğal Yollar Blogu daha çok sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda faydalı bilgiler veren bir blog.

Blogu daha iyi tanımak adına sözü yazarına bırakalım;


“Merhabalar arkadaşlar, bu yazımda size Doğal Yollar isimli blogumu tanıtacağım. Blog açma amacım, hedeflerim, deneyimlerim neler bunları açıklayacağım. :)

Yazı yazmak ve araştırma yapmak en sık yaptığım hobilerim arasında. Bu nedenle eşimin de teşviki ile blog açmaya karar verdim. 2017 yılının Haziran ayında blog dünyasında katıldım.

Doğal Yollar olarak bir blog açma nedenim ise küçüklüğümden beri hep doğal bir yaşam tarzım olmasından kaynaklanıyor. Sitemde sağlık, güzellik, bahçe ve hayata dair kategorileri oluşturdum. Genellikle sitemde kendi tariflerim, annemin tarifleri ya da diğer büyüklerimin sonuç aldığı tarifleri yayınlıyorum. Ancak ilerleyen zamanlarda yurt dışındaki uzmanların çeşitli kaynaklarından araştırmalar yaptım. Bazı makalelerimde onların yazılarını çevirerek kendimde bir şeyler katarak paylaşıyorum.

Aslında zaman öldürmek olarak başladığım şuan vazgeçilmezlerim arasında oldu. Blog sayesinde farklı bloglar da tanıdım ve bu sayede daha farklı konularda birçok bilgiler edindim. Kısacası Doğal Yollar bana çok iyi geldi. Hedefim insanlara daha da yararlı olabilmek. Zararlı kimyasallara maruz kalmalarını önlemek. Blogum için araştırdığım birçok konuda fikir sahibi oldum bu sayede hemen hemen herkese hitap edebiliyorum.

Böyle bir etkinlik düzenlediği ve beni de dâhil ettiği için İyi Olsun Bloguna teşekkürlerimi iletiyorum.

Doğal bir yaşam sürmek istiyorsanız bloguma göz atın derim. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sağlıklı Kalın...”

İyi Olsun: Böyle güzel bir düşünceyle, böyle faydalı bir blog oluşturarak bilgilerinizi bizimle paylaştığınız ve etkinliğimiz için zaman ayırdığınız için ben çok teşekkür ederim (:

Buradan Dogal Yollar Bloguna ulaşabilirsiniz.

Gelecek hafta nasip olursa Kiremithanem Blogunu konuk edeceğiz.

Sağlıkla kalın (:

4 yorum:

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Lütfen yorum yapın.